Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Josefin 18



det är vinter
i fjällämmelns trakter

draken har sin lega
vid den åttonde grinden
och öppnar ögat när främlingar
passerar den första

toleranströskeln är låg
den som vaktar elden
rullar ut sin fjälliga svans
så inget släcker den
det mullrar ur marken
då jätten reser sig
och röken bolmar ut
därpå rämnar fjället




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-03-31 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP