Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hatten



Snart kommer dagarna
då vi fånga kan kornen i handen
att gömma dem under svettbandet
kanhända står vi i solgasset
önskar oss svalka
om solen svedjat oss röda
då sololjan glömdes kvar
i kylskåpets mörker
räddningen finns
pausen
under parasollens hägn
och timmarna flykta










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-03-31 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP