Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack till planera din dag .

tack till uppmärksamma text.
planera din dag.28.3.222-
i dag skriver jag inte mycket.'
har ont i huvudet,
det är blodtrycket som sjunker-
väntar på min son.
måste äta pencilin 20 dar till .
såret i tån inte helt.'
tänk om man kunde som småbarnen.
bara sätta sig o gråta då är alt glömt.
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-01 08:57



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen, läs gärna min text Lidandet är!
2022-04-02
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP