Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bensinpumpen


kickade inte igång som vanligt
display blinkade, stirrade mig blind
försökte flera gånger
"försöker du tanka ? och en rad frågor
strömmade ur munnen på personal"
Därpå förklaringen som tanken snuddat
mer än en gång tidigare
Många tankar och kör iväg utan att betala !
Nu måste kunden gå in betala först
får då en kvittokod som knappas in
Helt i linje med tiden
det finns de som varken skäms
eller bryr sig springnotan andra får betala
det här förekommer även inom relationer
alltid den förlorande parten
som får betala

Glöm inte Ukrainas befolkning och hela EU får betala
då människor reser till länder
som Kina och Indien: De köper olja, gas ifrån Ryssland
pumpar därmed in kapital till diktatorn
så han kan fortsätta med kriget

som vanligt tar ingen eget ansvar, tänker sig själva!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-04-01 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP