Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En extra stark * *

smärtlindring
behövde dame Edna idag
hörde samtalet med vårdcentralen
hon stod på sig
inte blir hon narkoman,
ett löjes skimmer över personal
då 98 fått ryggsmärtor utan dess like
bättre vara glad intill livets slut
än pinas varje minut

Alla varor fick sin plats i kylskåp och frys
även fåglarna fick sitt
lika befriade båda två allt gick vägen
utan kollaps




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-04-01 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP