Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpen i Årsta skog

Skarpt

Korpen ropar till
Kort och skarpt

Jag förstår
Du är där
Talar om att du är där

Ett rop
Det räcker

Vårdag
Är det vår dag?
Eller bara din?

Himlen så lätt
Så upphöjt lättblå
Det är din himmel

Det är din himmel, korp
Så är det

Solen glänser i grånande isar
Korpen har sagt sitt
Är tyst
Är tyst




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-01 15:51



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Visst fanns det väl en karaktär i en utgivelse som fått heta 'korpen krax' och fördelade lokal nyheter i hela den kända världen? Kommer att tänka på den och den verklighet vi tvingas leva i.
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP