Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


R.I.P.


Vila kinden mot frostkantad tuva
inget din sömn ska störa
där inga skuggor ruva
enbart vingefladder beröra


Vad dödar våra igelkottar
Taggig men ömtålig är den
den kan inte simma eller flyga
Den rullar ihop sig
då den känner sig hotad.





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-01 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP