Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Hotfull



Att försöka tränga
en bilförare av vägen
med blankslitna däck
kan inte bli annat
Oljepumpen läcker
och punka på alla däck

Skuldsedeln går aldrig betala
Lika skuldtyngd som Putin det jävla aset
spikar sina altartavlor
ned rappakalja ormen svänger sin svans


Den som medveten är
ändå trycker på knappen
evigt skulden bär

Ha en bra dag älskade klokuggla
det förtjänar du tack kram










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-04-02 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP