Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vattenstänk


skakar av varje som behöver ledarhund
själv behöver ingen, men många blinda finns
efter år av hjärntvätt ser ingen längre klart
det som finns under den lappade kappan
en luden svans bocken bär och klövar finns det i skorna.
Fabulös fabrikant av pappersord och löften kryddar
anrättningen offret får
vem säljer skinnet före björnen är skjuten?
Inte är det väl diktaturens kreatur?
Pol Pot Hitler Putin bröderna Grimm
alla medlemmar ur den "heliga familjen"




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-02 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP