Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ett elände till ett annat



Just när det började se positivt ut med ljus och vår
växte krigsmolnen upp och den oro vi känt under pandemin
växlade nu över till en annan oro.
Med tanken på det känns det ännu viktigare att slå vakt om
det fria ordet, möjligheten att organisera sig på olika sätt
och bevara demokratin.
Många gånger tar vi den för given, men kriget i Ukraina
visar på att demokrati och det fria ordet måste försvaras.
Att vi får uttrycka vår innersta mening och vara med
i utvecklingen av samhället är viktigare än någonsin.
Vi är redan en bit inne i valåret och världsläget kommer
sannolikt påverka valrörelsen hur den utvecklar sig.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-02 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP