Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Walking shoes


Äntligen dags för nya
mina "gamla"skänkte jag bort
till en vän som behövde dem
Jag vägrade bli bitter
över att de fällde mig
med facit i hand visade det sig
var dem tack skyldiga
de avslöjade bristerna
som ledde till slaktbänken
Vilken skillnad på skor
någon klok sade
du får vad du betalar för
prövade först X priset
de kändes inte bra
steppade upp ett steg
vilken skillnad




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-04-02 13:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
stressen tärde på det redan slitna
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP