Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hockeylördag



Målvakter arbetar frenetiskt för inga puckar
ska slinka in i kassen, stående ovationer
eller buttra miner
på de fullsatta läktarna
det finns brottslingar som är "målvakter"
de som inget har att förlora
tar "skulden" skriver som ägare i skalbolag
medan bolaget töms på allt av värde
Avansen finner alltid kryphål
till förlorarna hör alla som beroende
av hjulen rullar

Det senaste i kriget då ryssarna drar sig bakåt
har de minerat marken och soldater
som letar efter överlevande...
Krig och annan brottslighet
väcker det sämsta hos människan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-04-02 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP