Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Domslutet



Även de som tror sig perfekta
försvarar sig då de blir påminda
medskyldiga de är till kriget
Det är alltid intressant tala med dig
avslutade jag samtalet
om gasen Sverige köper
Religiösa av olika ursprung
bär en egoistisk ögonbindel
det vi tror på försvarar vi det är normalt
Men det som inte går bevisa?









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-04-03 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP