Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då



facit inte stämde
att människor med tiden förändras
det är normalt
men inte det som skedde
Började gå i dina fotspår
tiden bara försvann
alltmera jag fann
Med tiden jag även förstod
ingen önskade sanningen
sorgen över vad människor
varandra kan göra
Den sorgen kan aldrig upphöra
vad vore för mening leva då
utvalda tillåtas
bära sig sämre än svin
Dessvärre även begrava sina offer
Det är exakt vad som även nu händer
Ukraina
Varje diktatur regeras som bekant av en röst
det har alla som följer fotspåren av Putin lärt.












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-04-03 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP