Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket har skrivits



Livets mening tvistar de lärde om
med sina bokstäver formulerar de teser
som ingen idag bryr sig om
dagens människa älskar natten
och hamra och slå
ner blommorna i rabatten

De religiösa påstår bibeln förtäljer om
den sista tiden ska vilddjuren
härska på jorden
som en bekant sade
de har sin mening därför de kom
det tar som alla vet sin tid
före barnet växer upp
från kyckling till tupp








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-03 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP