Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastbränd



alla ögonvittnesskildringar
från Ukraina
fasansfulla krigsbrott
otaliga oskyldiga civila offer
bilden fastnar på näthinnan
hur jag än blinkar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-04-03 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP