Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktigt för hälsan


Dessa dagar efter en lång pandemi och kriget runt knuten fordras nya krafter. Fritidsaktiviteter utgör en viktig del i vardagen för många. Inga bortförklaringar, det finns något för alla oavsett kapacitet.
Vattenträning ger glädje motion och kontakter. Simning ingår i samma paket. Vill du bygga muskler gör det! Glädjeendorfinerna sprutar. Då orkar du räcka en vän en hand och undgår negativa krafter, som slösar sitt krut på att slå sig själva.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-04-04 07:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm ändrar strategi
godmorgonkram
2024-01-06

  morgonstjärna VIP
det tragiska många oskyldiga fastnar där..intrasslade som flugor i nätet.
2022-04-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP