Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


publicerad 2016


SPINDELBEN


så resvan som du är
trots den voluminösa kappan du bär
färdas behändigt och lätt
på ett resvant sätt
byter snabbt och elegant adress
tydligen en angenäm fabless

Det är så man rodnar av skam
orden vänds bak och fram
av den som orden kan vränga
våra liv på tråden de hänga!

Den som kärlek i hjärtat bär
aldrig sig förklär
att låna andras kläder
håller inte i otjänligt väder

Offer sker ordlöst i det fördolda
Vi måste sträcka ut händer mot varann
vi får inte låta mörkret segra
det får aldrig ljuset regera!!





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-04-04 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP