Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig ett ord, skrev jag, så får du en dikt. Jag fick ordet värme och gav henne denna tankan.


Krig i Europa

Iskalla vindar
blåser i Europa.
Låt våren komma!
Hoppet kan ingen döda.
Värme smälter krigets is.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP