Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kriget mellan broderländer


Alla händer grep efter
stickorna som var kvar
omvandlades till fnöske
där det tog eld ibland
bland flisorna som tände
inget betyder för skam
som avancerade fram
bland de sotiga ruinerna
de arma som levde där
vred sina händer
blev flyktingar i sitt eget land
medan deras tårar
tvättade dem rena




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-04-04 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP