Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vännen rastade pudeln


medan dagens första fika försvann
det smakade mumma efter badet
det regnade och vindbyar
kastade glosor mot vindrutan
då vi körde norrut mot sjukhuset
arma vän hade inte ätit sedan gårdagen
började se både blek och trött ut
bäst börja försiktigt sade jag
Har bananer med svarade hon
en är till dig
det var himla gulligt, en del är bara så
oavsett oro de har.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-04-04 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP