Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en svart sopsäck



på rad dessa svarta säckar
varje innehåller
ett liv fullt av drömmar
ett älskat barn en make en hustru
straffskalan för folkmord
går den att utmäta

förmår en demokrati utfärda den
van som den är med fabriker
där robotar sköter slakten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-04 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP