Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem blir förvånad


Skulden fortsätter hävda sin oskuld
de funna 300 avrättade civila i staden Butja
ryske FN ambassadörn fortsätter hävda
allt bluff, kropparna utplacerade av Ukraina
allt för svartlista Ryssland
de får svårt hävda motsatsen då slutsatsen
bevisats 14 dagar före Ukrainas övertag av Butja
Via sattelitbilder framgår kropparna redan låg på plats
då ryssar fortfarande höll staden i ett järngrepp
allt en förlorares hämnd på de civila

ingen vill stå där avskalad med skulden
oheder och orättvisa kommer rannsakas då det finns
ljusbärare nog.
Säkra bevis ögonvittnen allt summeras

Alla vi åskådare försöker äta sorgen så gott det går




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-04-05 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP