Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handklovar


FN försedd med handklovar
några rysslandsvänliga länder
sitter med vetorätt
och gynnar mördare
med blod på sina händer!

må alla brinna i helvetet
till aska
och Sverige kryper på magen
stänger av tre jävla spioner
vi får se vad som händer!

Diplomati fungerar inte på mördare
sorg går inte alltid skrivas
den läcker ut med ett vrål eller
kommer droppvis









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-04-05 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP