Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folkmord


Putins masssakrer

Groznej
Aleppo
Butja
Marioupol
Charkiv
Borodjanka
Odessa





Fri vers av Dennis Brinkeback VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-06 01:24



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Ibland ska man inte ha bortförklaringar för att ändra fokus
2022-04-08

    Lena Staaf VIP
Ja, det är inte bara Ukraina! Man ska minnas det. Och även minnas USAs blodiga krigsävenyr i Latinamerika och Mellanöstern. Sådana är stormakterna. Sådana är krigen.
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP