Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuttefilt



Leif G.W. Persson har en barsk humor
då han resonerar brott i rutan
Givetvis behöver allmänheten tröst
dock behöver mördare spärras in.
Inte heller går det locka honom
med läcker mat eller fika
annat än koppen Java.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-04-06 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP