Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Veterinären

skrämde upp mig ordentligt
Baylie´s kan få urinstopp
har fått första tid morgonbitti
och jag som medicinerat hemma
med extramedicin jag fick senaste
kan bli sova med ena ögat öppet
bedrövligt alltsammans
känslig som ett maskrosfjun

all ångest och oro jag känner påverkar
Baylies som ömtålig är
Djur delar der är lätt att glömma
de bär munkavle
Och kan inte människan
förmedla gamla sår de bär

Pojkarna har haft andra ägare







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-04-06 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP