Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vita flingor


trädens litografisvarta grenar
håller upp en vemodsgrå gardin
genom de tunna händerna
skakas vita flingor fram
på hasseln hänger droppar
där bildas snart knoppar
spricker ut som tända ljus
lyser upp natten
med ett rostfärgat sken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-04-06 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP