Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Tidtabellen


klockans spindelben
varje skälvande minut
formskuren mall
för hinna till målet fram
tre stopp ytterligare
före vattenträningen
sova ena ögat öppet
så grabben som
börjat kissa blod
inte får urinstopp
kan enbart hoppas
på bädden mjuk
så som folkdjupets resårer
kunna somna lugnt
som Fältherren in.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-04-06 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP