Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto....tack för idag älskade uggla<3


veckan som kommer



utlovad begynnelsen
värmen kommer smygande
med fjädrande steg
då gäller det gripa tag
i kratta och spade
för hinna med allt
som måste och behöver göras
även få en paus besöka Kyrkbyn
och se vad som händer
då tiderna vänt
då gäller det doppa tassen
i ljusgrädden
och måla dagen i guld
se trädens vajande kronor
mot ljusaste blått














Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-04-06 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP