Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vingpennorna



Drar ihop axlarna
en av flera sitter vi
väntar utanför rummet
De vänliga händerna vet besked
Baylie´s luttrad besökare
hos husdoktorn
ingen frukost tittar ut genom gallret
vet behöll grabben
ska hämta honom 11.30
igår fanns en blodpöl i lådan
idag fanns inget onormalt
det kan luta åt vet har rätt
urinplugg

Akvariet försvann under corona
Rummet blev sterilt
utan fiskarnas sprakande färg
Bara lukten av antiseptika som saknas

då skulderna betalade väller nya in
sånt är livet, då jag räknar på vad
mina katter kostat mig under åren
du varit sjuk ligger jag vid gränsen 500,
vetarvoden kostbara, även begravningen
att balansera budgeten
fordrar en balanskonstnär
som skrapar upp kornen
vet har ingen kredit


Hoppas du mår bra klokuggla





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-04-07 08:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tacksam nått balansen idag och grabben mirakulöst inget återfall. knäfall
2022-07-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP