Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens börsnotering



vem blir förvånad då bilderna kablas ut
ryssen börjar nu gömma liken
tänker inte på spåren många
oavsett stenansikten försäkrar
ingenting skett
allt bara en fantasi präglad på mynt
av europa ukraina
sverige finland england usa .....

Rysslands historia alltför grym
för gömmas i massgraven
den måste lyftas fram i ljuset
då finns möjlighet för livet
spira mot ljuset med hälsosam färg.








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-07 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP