Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto Adam


Stresstålig



hastar på två hjul
genom kurvorna
andra bär sitt hus på ryggen
vänder på korten
finner maskar ätit gångar i äpplet
som Adam mumsar i sig
varför är det så de stora gnager
i sig andras foder
tills blomsterpinnen allt
som är kvar

Varje som efter läkarbesöket
får livslång ordination
anpassar sig
inget får stå framme
så Baylie´s äter
foder som inte lämplig
för nervös mage
dessutom ska han ha Metacalm
om besvären visar sig.








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-07 13:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
dessvärre ståkissar det om luktar
plast mm
arbetsrummet stängt numera
fann han kissat på huven som skyddar
datorn.

innan jag torkat av allt:(
2023-07-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP