Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sömnmedlet



Många timmar tog det
före effekten avtog
pupillen var tefatsstor
på lillebror
det är något tänka på för alla
djur och människor så lika

Lärde en liten tuva välter lasset
kanhända där redan fanns många
på flaket
tar tid vänja sig nya rutiner
nu blir det övertid varje dag
och lagren behövde fyllas
på handelsplatsen
medicin, kattmat till dame Edna
fann en igloo för katter
tillverkad pressad filt
de två halvorna gick försluta
med blixtlås
om en katt funkar det bra
inte om flera.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-07 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP