Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Jag vill inte skjuta mig i foten



men gör det ibland när jag kommenterar
om jag får ett svar som frågar mig
kommer jag från en främmande planet
eller är det mörkret som är ute och cyklar
varken skolfröken pryd eller skyldighet
med livet som insats
delta i schackpartiet som slår ut tänderna
ställer mig hellre på händerna
känner harmoni och fångar dagen
för nätet ger xxx möjligheter
bakom namn siffror och mask
hitta på dumheter
den som många vänner har på sidan
blir till sist utäten
likadant i verkliga livet
ständiga bevis får jag om malen








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-04-08 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP