Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Målfotot


Ger numera ingen respons
då fartvinden bilden krusar
varken lock eller pock tjusar
det gäller välja sina strider
ljuset finns då kvar oroliga tider
det gillas inte av dominansen
som helst av allt på graven
vill lägga ner kransen




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-04-08 08:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2023-03-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP