Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


En del får så mycket

 

dimmornas garnhärvor 

allt väves in bland det grå garnet

gator människor blir spöken 

plötsligt skingras röken

nyfödda vänder sig mot solen

gryningen vaknar med frost i håret

sniglar färdas över Nybrovikens is

som elefanter i Glashuset

vintersnö våren gäckar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-04-08 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP