Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Dopet

 

damorkestern valde skylten på dörren

Omklädningsrummet

skulle döpas till Hönshuset

 alla kacklande damer 

alltför höga decibell

många historier intressanta och sorgliga

 spikades på väggarna, föreningen samlades

över koppen fika

firade våren som tog en paus

inte enbart skratten 

även det tunga fick en ledig plats.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-04-08 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP