Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vinterbarn

 

enbart hinnan skiljer dem åt

vinter och sommar

Vårens gråtlåt tinar frosten

tusen fingrar sträcker mot solen

hur än tiden på tingen tär

rostar inte våra minnen

De ljuder högre än gårdagens

svikna löften, ångest blodtransfusion 

Ett mirakel

dagen började i grått

Nu lyser himlen i blått

 solen penslar flytande guld 

över ulliga lamm och tackor

 

 

Tack för idag klokuggla 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-04-08 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP