Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ha en bra dag klokuggla<3


Blomsterrabatten


Ska ta mått på en sovplats
där jag får en välbehövlig rast
och locket ska ha gångjärn
om natten kan jag det lyfta
den ska stå placerad
i blomsterrabatten
Slumrar under bolster
mjukaste dun fyller kudden
och blicken nästas fast
på stjärnepällen
och då månen slocknar
stänger jag dörren.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-04-09 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP