Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Aprilväder



Igår låg ett tunt täcke vitt puder
över marken
husens gytter omgärdades
av roströda häckar
och himlen var rökigt grå
Dagen idag var kylig
hustaken glänste som marmor
varvade med sol
och trädens kvastar pekade
med svarta streck
mot frusen himmel




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-04-09 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP