Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Storken klokuggla


Finns bättre än
på rygg i livmodern flyta
intet moln horisonten bryta
även kriget i öst uthärdas
utan Vulkanutbrott
tackar för livet blott
Månne den kom med storken
var kom den ifrån orken?




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-04-10 09:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ett stort leende.
2022-04-29

  morgonstjärna VIP
så på pricken
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP