Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugan



Putin omgrupperar bytte strategi
13 km lång konvoj färdas söderut
Vara en fluga i taket i de salar Putin finns
Den ger upp hoppet om människan
Han sitter med Svarte Petter på hand
en arme lika grym som han själv
går i hans ledband
Många länder beroende
av produkter från Ryssland
för fordon ska kunna rulla
energi som gas olja och biprodukter
listan blir lång och förlusterna
Frågan är med tanke på Coronatrötta
när börjar alla bli krigströtta?
Det är då alla misstag sker

Och det allra värsta förlorar empatin





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-04-10 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP