Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Soldraken


Vem önskar inte rynkfritt sinne
befriad varje bekymmer
som sätter spår i ansikte och minne
glädje solens värme bjuder
vårens smaker och dofter rymmer
liksom förr
den glädjen alla behöver
snart öppnar livet sin dörr
vemodet sörjer de som föll för tomma ord
då är inte tankarna ljumma
den som fulare än stryk på in och utsida
långt ner i dyn andra stampa
bryr sig inte om andra lida
Gud välsigne offren för satanisten
kan det vara avundsjuka
en del får som bekant inget
andra mycket





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-04-10 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP