Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


kalla det vad du vill

 

vår sommar höst eller vinter
lika roligt är det ändå att städa

att se golvet glänsa liksom bonat av vax
dropparna lackar
fönstren polerade strax

vad gör det då vingarna alltid gnistrande blå
varje gång rymden sig öppnar
skimrande glimrande liv
flyttar möbler, ser ett nytt perspektiv
dammvippan dansar yster av glädje
ett korsdrag drar genom alla rum
det är att leva i nuet
sparkar av platåskorna
då bär vi lättare de svarta rosorna i korgen
varje gång vi ser orättvisorna
slår hårt på vår och en älskads kropp

tänker vi ljust får vi kraften göra vår kärlek levande
och höjer oss över vardagens månglare

vi låter vår kraft verka i ljuset, inte i mörkrets
förminskande makt

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-04-10 15:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP

Många bra ord där
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP