Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålkastarljuset

 

håller ångesten bakom galler

ätit sorgen dag och natt

mest över den som faller

för tomma ord

som faller över frosttyngd jord

Det är viktigt aldrig glömma

även Svarte Petter kan falla överbord

då vi måste bägaren tömma

för att göra vår röst hörd

insett det finns många dvärgar

kanhända det är en nörd

eller ännu värre fasansfullt störd

 

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-04-10 15:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant
2023-05-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP