Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag bättre jag förstår varför du var tyst. Den döva döljer händerna.


att förmå



förstår mig inte på Putin och hans gelikar
de talar ett språk omöjligt att förstå
så tomt och ödsligt i själen
varje tår intorkad
rummet som en öken
vad finns för glädje kvar
då finns inget annat till buds
än att låna andras
det är tekniken som tar ifrån oss
vara den vi är
det finns alltid en människa
bakom tangenterna
de ömtåliga går under
andra reser sig
men glömmer inte vådan
med att lämna ut sig själva




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-04-10 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP