Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det bästa med morgnar



Varje morgon ny
vi väljer själva hur den ska bli
har lärt med tiden
det bästa hålla munnen sluten
sover bättre utan jagas av maran
och slipper tänka
vad väntar nu för fränka?

Visst har jag empati med andra
men gav bort den
och nu betalar jag priset
för denna empati
idag är jag en vandrare
vad jag ser och upplever
på varje rastplats
fäster jag på pränt






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-04-11 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP