Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ser ni mig inte



finns jag ändock där mitt ibland er
där i mellanrummen slumrar jag tyst
tills jag yrvaken
vandrar ur drömmarnas slott
till en värld
som kretsar kring solen
i sin egen rymd
där varken ljuset som faller
över människan
eller mörkret är utsägbart


så hett mitt hjärta längtar
till landet där godheten bor
längtar dit

när solen gått ned
och drömmar svalkar min panna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-11 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP