Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Handlaren


i storköpet som alla vinstdrivande
trollar med priserna
kanhända det här fallet
var personalens fel
som inte datasystemet uppdaterade
luttrad räv memorerade
allt som allt över 100 kronor
där stupade kassörskan
som inget visste eller kunde
och kunden fick rätt
Såg en mångmiljonär? i soffan hos Malou
som alltid handlade sista datum
och förhandlade skamlöst
inspireras även av vänner,
synnerligen täta
undrar om de gör som von Anka
dem väl unt, för andra kvaliteter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-04-11 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP